Avioero- ja ositusasiat

Kannattaa huolehtia avioerossakin omista oikeuksistaan. Ymmärrämme hyvin, että avioerotilanteessa on joskus vaikea pitää puoliaan. Jätä asia hoidettavaksemme ja teemme parhaamme etujesi suojelemiseksi.

Hoidamme pitkän kokemuksen perusteella niin avioeroasiat kuin omaisuuden jakamiseen liittyvät asiat eli osituksen.

Avioehtoasiat

Avioehto turvaa omistuksesi säilyvyyden silloin kun avioliitto päättyy avioeroon.

Tätä varalta on syytä tehdä avioehto myöhempien riitaisuuksien välttämiseksi.

Avustamme Sinua pitkän kokemuksen perusteella näissäkin tilanteissa.

Testamenttiasiat

Perintöasioiden järjestelyä kannattaa pohtia ennenkuin se on myöhäistä.

Kannattaa myös muistaa, että testamentissa voit määrätä samalla testamentintoimeenpanijan joka huolehtii kaikista testamentin täytäntöönpanoon liittyvistä asioista.

Autamme mielellämme näissäkin asioissa.

Kiinteistöriita-asiat

Oletpa kiinteistön myyjä tai ostaja, usein se tärkeimmän omaisuutesi kauppa johtaa jälkipuheisiin. Mitä paremmin valmistaudut kiinteistökauppaan ennen nimesi paperiin kirjoittamista, sitä paremmin Sinulla on mahdollisuus välttää jälkikäteen kiusalliset ja kalliitkin riidat. Kannattaa siis käyttää kokenutta lakimiestä ennen kaupan solmimista.

Lakimiehen puoleen kannattaa kääntyä mahdollisimman pian kaupan jälkeenkin, jos syystä tai toisesta kaupan kohde ei vastannutkaan odotuksiasi. Laki suojelee ostajaa monin tavoin ja siksi kannattaa lakimiehen kanssa neuvotella siitä miten suoja ilmenee yksittäisessä tapauksessa.

Usein kiinteistöä ei voida jakaa kaavoituksellisista syistä. Se ei kuitenkaan enää ole esteenä kiinteistön osan realisoinnissa. Osapuolten oikeudet voidaan turvata hallinnanjakosopimuksella. Sellaisen laatimisessa meillä on pitkäaikainen kokemus.